Wetenschap & onderzoek

OWise is de vertrouwde bron voor alle informatie die je nodig hebt , van de diagnose van kanker tot de behandeling en nog veel meer. OWise, gemaakt door medische professionals, is geselecteerd door de NHS Innovation Accelerator en staat vermeld in de NHS Apps Library. Het was de eerste oncologie-app die als case study werd gebruikt door het National Institute of Health and Care Excellence (NICE). OWise heeft ook een substantiële wetenschappelijke validatie ondergaan, resulterend in samenwerkingen met gerenommeerde academische onderzoekers en publicaties in peer-reviewed medische tijdschriften.

Lees hieronder over de grondige wetenschappelijke en klinische validatie die we toepassen op OWise om te verzekeren dat deze effectief en veilig is. 

 

Medische conferenties en onderscheidingen

Anne and Bruce infant of NESTA banner after winning prize
News
March 10, 2020

OWise wint de beste NESTA Healthier Lives Data Fund-prijs

Px Healthcare won £ 60.000 aan financiering van de Schotse regering om hun product te blijven ontwikkelen en door heel Schotland te verspreiden.

Read more

David and Anne holding a Cancer Innovation Challenge banner with #datasaveslives on the banner after winning prize money
News
February 4, 2018

OWise ontving de hoofdprijs in de Cancer Innovation Challenge van Schotland

OWise is een van de geselecteerde projecten om de finale te winnen en door te stromen naar fase twee van de Cancer Innovation Challenge!

Read more

bopa logo
Science
December 10, 2017

Heeft het zin om Patient Reported Outcomes (PRO’s) methodes te gebruiken om de toxiciteitsmanagement van patiënten die chemotherapie krijgen voor borstkanker te verbeteren?

Jaarlijks symposium van de British Oncology Pharmacy Association 2017

Read more

NHS Innovation Accelerator logo
News
June 23, 2016

NHS Innovation Accelerator

Anne sloot zich bij de NHS Innovation Accelerator (NIA) aan vanuit Nederland om OWise in 2015 te ontwikkelen. De NIA … Continue reading “NHS Innovation Accelerator”

Read more

NCRI Logo
Science
June 4, 2016

Oncologische resultaten optimaliseren met een mobiele app voor borstkankerpatiënten: een kwalitatieve evaluatie.

2016 NCRI Conferentie

Read more

Ecco logo
Science
March 8, 2014

De waarde van ondersteunende medische apps tijdens de behandeling van borstkanker evalueren.

Young-Afat et al, 2014; Amsterdam EBCC9.

Read more

Phone and stethoscope on a table
News
May 4, 2013

Eerste plaats in de Digital Health Masterclass Challenge 2013

Px HealthCare won de eerste plaats in de Digital Health Masterclass Challenge, georganiseerd door Janssen Healthcare Innovation en Johnson & Johnson Innovation.

Read more