a preview of the site for open graph data

Voor persoonlijke en efficiënte kankerzorg

De app om patiënten controle terug te geven

Vraag een demo aan

Of download de gratis patiëntenapp hierDownload in the Apple App store Download at Google Play

Wat is OWise

OWise is de best gevalideerde  mobiele app voor borstkankerpatiënten, ontwikkeld door medische professionals in samenwerking met patiënten om betere oncologische resultaten te behalen. Het verbetert de communicatie tussen kankerpatiënten en klinische teams door

  • Patiënten te helpen met een reeks evidence-based, digitale ondersteuningstools waardoor
  • Essentiële, patiënt gerapporteerde resultaten (PRO’s) in realtime door patiënten gedeeld kunnen worden.

OWise is ontworpen om zorgprofessionals tijdig inzicht te geven in de kwaliteit van leven, symptomen en bijwerkingen van de behandeling, waardoor zowel de patiëntervaring als de klinische resultaten geoptimaliseerd kunnen worden.

 

Bekijk de video

Oncologische Resultaten Optimaliseren

Persoonlijke patiëntinzichten

OWise biedt kwantitatieve informatie over bijwerkingen, symptomen en emotionele toestand vanaf het moment van diagnose van een patiënt. Dit helpt bij het leveren van meer gerichte en gepersonaliseerde patiëntenzorg. Wanneer OWise is geïntegreerd in het elektronische patiëntendossiersysteem van het ziekenhuis, is informatie over het welzijn van de patiënt in realtime toegankelijk. 

Betere communicatie

Het bevorderen van een hechtere en betere samenwerkingsrelatie kan helpen om betere klinische resultaten te bereiken. Door informatie en inzichten te verzamelen, ondersteunt OWise patiënten met een rapport dat de communicatie tussen patiënt en arts aanzienlijk verbetert. Door gebruikers een lijst met op maat gemaakte vragen te bieden, kan OWise een geïnformeerde dialoog op gang brengen.

Evidence-based en gevalideerd

OWise heeft substantiële validatiestudies ondergaan. Young-Afat et al. (2016) meldde dat 9 van de 10 clinici de app zouden aanbevelen aan hun patiënten. Een gerandomiseerde klinische studie wordt momenteel uitgevoerd door de Royal Marsden Hospital. OWise is goedgekeurd door NHS Digital en staat in de NHS Apps Library. Daarnaast is  het de eerste casestudy over oncologie die wordt gebruikt door NICE voor het bewijskader.

Meer informatie

Integreer OWise in uw praktijk

OWise is al met succes geïntegreerd in alle ziekenhuizen binnen NHS Lothian, Schotland. Het integreren van OWise in het elektronische patiëntendossiersysteem van uw eigen praktijk is eenvoudig en geeft u toegang tot waardevolle realtime inzichten en gegevens over uw patiënt. Dit stelt u in staat om ze efficiënter en effectiever te volgen tussen de consulten door – vooral handig wanneer persoonlijk contact moeilijk is of de enige optie een telefonisch consult is. 

Vraag een demo aan

OWise support

Een samenwerkingsplatform

Versterking van de samenwerking tussen patiënt en arts

Patiënten kunnen hun lopende welzijnsgegevens in realtime met u delen. Met deze inzichten kunt u vaststellen of de symptomen verergeren en vervolgens onmiddellijk actie ondernemen door uw patiënt via OWise te waarschuwen om contact op te nemen met de hulplijn van uw ziekenhuis.

 

Meld u aan voor de app

Realtime inzichten in door patiënten gerapporteerde resultaten

Bewezen waardevolle patiëntinzichten die leiden tot verbeterde klinische resultaten, meer gepersonaliseerde zorg, betere samenwerking en operationele efficiëntie. Belangrijk is dat OWise u kan helpen om de patiëntervaring te verbeteren en tegelijkertijd de oncologische resultaten in realtime te optimaliseren.

Vraag een demo aan

OWise support

What our users say

Ik heb OWise gebruikt en mijn welzijn intensief gevolgd. Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen dat het een enorme steun voor mij is geweest.

What our users say

OWise ondersteunt patiënten echt positief, maar is ook een geweldig hulpmiddel om de relatie tussen een patiënt en hun arts te ondersteunen.

What our users say

De app gaf me een vertrouwd gevoel in een moeilijke tijd van steeds wisselende gezichten en gevoelens.

What our users say

Diagnose borstkanker betekent behandelplannen, onderzoeken, research, resultaten en zoveel leed en verdriet. OWise schept orde in deze chaos en houdt dat zo. Het is echt een fantastische ondersteuning!

What our users say

OWise verbetert zeker ons vermogen om te begrijpen hoe kanker en de behandeling ervan een patiënt beïnvloeden.

What our users say

Het is fantastisch om een tijdlijn te kunnen zien die de symptomen van een patiënt in kaart brengt vanuit hun eigen perspectief, rechtstreeks in onze elektronische klinische dossiers.

What our users say

Het blijkt dat patiënten die OWise gebruiken meer gevorderd zijn met de emotionele verwerking van de ziekte / aandoening.

What our users say

Mijn wereld stortte in toen ik de diagnose borstkanker kreeg. Maar met OWise kreeg ik weer controle over mijn leven.

News and Highlights

More news & highlights

Address

Baxter Building

Muiderstraat 1

Amsterdam   1011 ZP

Nederland